Ark van Noë opent vanaf 1 juli 2014 weer de deuren

Publicatie datum 27.06.2014
Ark van Noë opent vanaf 1 juli 2014 weer de deuren

Dit jaar zal De Wimpe instaan voor de uitbating van de Ark van Noë in Lichtaart. De Ark van Noë is een dagrecreatiecentrum gericht op gezinnen met kinderen maar ook op sportieve kajakkers of fietsers die in de prachtige Kempische omgeving even tot rust willen komen. 

Klik op 'lees meer' om een aantal foto's van de Ark van Noë te zien.

lees meer

Renovatiewerken Staminee De Wimpe

Publicatie datum 09.02.2014
Renovatiewerken Staminee De Wimpe

Momenteel is het Staminee gesloten voor renovatiewerken. De aanleg van een mooi zomerterras met kapschuur en een aantal parkeerplaatsen alsook het kaleien van het gebouw vormen dan ook de komende maanden onze grootste uitdagingen. Wij hopen deze werken net voor de vakantie afgerond te hebben en verwelkomen jullie dan ook graag weer vanaf zondag 3 augustus 2014. Houd onze site in de gaten voor de exacte openingsdatum! Het kano- en kajakseizoen zal ondertussen ongestoord op gang komen.

lees meer

Opening toeristisch seizoen

Publicatie datum 10.05.2013
Opening toeristisch seizoen

Op zondag 28 april 2013 kreeg Staminee De Wimpe de eer om het Herenthouts toeristisch seizoen te openen. Een mandenvlechter en smid kwamen hun vakwerk live tentoonstellen. Livemuziek, een streekbier en streekgerechtje en het stralende lenteweer maakten er een geslaagde dag van !

Klik op 'lees meer' om foto's van dit event te bekijken.


lees meer