BEDRIJFS- & FAMILIEFEESTEN

Zowel op de Ark van Noë in Lichtaart als in het Staminee te Herenthout biedt De Wimpe de mogelijkheid aan om diverse events en feesten op maat te organiseren. 

Het domein de Ark van Noë beschikt over een café met verbruikszaal tot 50 personen, een ruim buitenterras met zitgelegenheid tot 200 personen en een feestzaal met zitgelegenheid tot 70 personen. Tijdens de zomermaanden juli, augustus en september zal er ook een heuse feesttent opgesteld worden die ook ongeveer 200 mensen zal kunnen plaatsen. De Ark van Noë leent zich met zijn ligging tussen velden, bossen en vijvers perfect tot het organiseren van zeer uiteenlopende evenementen en feesten. Geniet van een heerlijke bbq op het strand aan de oude zwemvijver of op het terras achteraan terwijl de kinderen zich uitleven in de grote buitenspeeltuin. Ook de visfanaten vinden gegarandeerd hun plaats naast de visvijver in de oude Nete arm. 

Het Staminee in Herenthout is een unieke locatie om feesten en barbecues voor een groep van max 60 personen te organiseren. Bij goed weer kan u terecht op het mooie zomerterras of onder de tent of de houten kapschuur. Bij minder weer is het heerlijk vertoeven in het kelderstaminee bij de warmte van de verschillende houtkachels.

Contacteer ons als u met een idee zit dat u graag verder uitgewerkt ziet.

In onderstaande PDF file vindt u alvast meer info over de huurvoorwaarden en -tarieven: